Etusivu
Tuotteet
Yritys
Ratkaisut
Ole yhteydessä


Lumi Interactive Oy ja Lahden ammatikorkeakoulu ovat kehittäneet yhteistyössä palvelumuotoilun opetusta jo vuodesta 2006. Yhteistyö käynnistyi maailman ensimmäisestä QR-koodein varustetusta oppikirjasta, joka julkaistiin vuonna 2007. Vuonna 2012 Lumi Interactive Oy uudisti Lahden ammattikorkeakoululle aikaisempina vuosina kehitetyn pocket school palvelun. Uudistettu videopalvelu toteutettiin LumiHub ja LumiWidget ratkaisuja hyväksikäyttäen.


Palvelumuotoilun opiskelijat jalkautuvat asiakasorganisaatioihin ja kuvaavat minuutin videopätkiä organisaation palveluprosessista. Videot latautuvat automaattisesti pocket school palveluun Lumi Interacive Oy:n toteuttaman applikaation kautta.


Oppilaiden muodostama analysointiryhmä ja palvelumuotoilun asiantuntijat voivat reaaliaikaisesti katsoa kentällä olevan ryhmän videoita. Videot ovat käytettävyyden parantamiseksi jaettu kategorioihin, eli erillisiksi widgeteiksi.


Opiskelijat, opettajat ja asiantuntijat kommentoivat videoita sekä reaaliaikaisesti että jälkikäteen. Organisaatiolle esitettävässä loppuraportissa videoista ja kommenteista toteutetaan toimenpidesuosituksia tukeva kooste.


Yliopistot, ammattikorkeakoulut, lukiot, yläasteet, ala-asteet.

Kerää kaikki järjestelmät, palvelut ja opetussisältö yhteen tai useaan LumiHub-moniakanavaohjauspaneeliin.

Terveyskioskit, terveyskeskukset, sairaalat, neuvolat, vakuutusyhtiöt

Yhdistä hyvinvointi- ja terveyssisällöt yhdeksi palveluksi, joka hyödyttää sekä kansalaisia että ammatilaisia.

Opetus: Kirjankustantajat, opetusvideoiden tuottajat, opetuspalvelujen kehittäjät. Terveys: Hyvinvointiohjelmistojen ja potilasjärjestelmien kehittäjät, gadgettien ja antureiden kehittäjät.

Uudista, monipuolista ja monikanavaista sisältösi. Tilaa oma widgetti ja ota uusi myyntikanava käyttöösi!


Powered by LumiTools (pl)